To spillere inn i Shots-troppen

Manager Gary Waddock gjorde fredag ferdig to nye signeringer. Vel, den ene er kjent fra lån fra før, men overgangen ble nå gjort permanent.Det ble i dag bekreftet at tidligere lån fra Ipswich, Adam McDonnell (bildet over) har signert på en avtale som binder midtbanespilleren til klubben ut neste sesong. 20-åringen har rukket å gjøre seg bemerket siden han kom på lån i august i fjor, da han fikk 19 kamper og 3 mål på samvittigheten for Shots før han ble kalt tilbake av Ipswich i desember. Nå har altså Adam signert permanent på avtale ut 2018/19-sesongen. Velkommen tilbake Adam.

Spiller nr to som ankom EBB Stadium i dag, er tidligere Luton Town-ving Josh McQuoid (bildet under). Han skal i første omgang være her ut denne sesongen. 28-åringen kommer fra Nord-Irland og har spilt i en rekke klubber i ligasystemet. Deriblant Millwall, AFC Bournemouth, Burnley, Peterborough, Coventry og Stevenage.  Han har også nylig vært på lån i Toruqay United og møtte Aldershot tidligere i sesongen.

Josh er i utgangspunktet ving, men kan også spille spiss.

Begge spillerne er klare til morgendagens dyst mot Leyton Orient.

Supporterklubben ønsker både Adam og Josh lykke til for resten av sesongen.

0
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *