Imponerende borteseier for Shots

Crabble Athletic Ground har vært en tøff bortebane hittil i sesongen for de fleste lag. Lørdag ettermiddag gjestet Gary Waddock’s Aldershot Town Dover Athletic‘s hjemmebane. Gjestene kom til slutt best ut av møtet.

Antallet som besøkte banen denne regntunge lørdag ettermiddag var imidlertid litt skuffende – kun 1237 var innenfor portene. Og de vil nok glemme store deler av den første omgangen av kampen. Det skjedde mer i det siste minutt og tilleggstiden av den første omgangen, enn i de første 44 minutter. Jim Kellermann fikk inn 0-1 for Shots i det 45 minutt, men bare ett minutt ut i tilleggstiden så var vi like langt. 1-1 til pause.

De siste 45 var mer livlig. Og i det 60 minutt ble vår nyinnleide spiss, Nicke Kabamba byttet inn. Bare 7 minutter senere ut i oppgjøret så stod det 1-2 på tavla. Hvem satte inn vårt ledermål? Jo Nicke La la la la-Kabamba.

Vertene kom aldri helt tilbake i kampen og dermed kunne vi innkassere nok en borteseier i 2018. Fortsetter det sånn, så ser det virkelig lyst ut 🙂 Og begge våre nyinnleide gjorde sine saker bra – også Lewis Kinsella på venstre back.

Avstanden opp til Macclesfield er nå på 4 poeng, siden de spilte 0-0 hjemme mot dumpekandidat Solihull Moors. Macclesfield står med 54 poeng, mens Shots nå har 51. Shots har litt bedre målforskjell enn serielederen, som jo ofte kan ha betydning når vi skal gjøre opp til slutt.

Neste kamp er hjemme mot Ebbsfleet United 20.januar. Neste helg er det cup og det betyr hvile for Gary Waddocks mannskap.

0
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *