Endringer i spillertroppen

Manager Gary Waddock har vært hyppig på lånefronten på nyåret. Samtidig takker noen spillere for seg i den røde Shots-drakta.

Vår manager har vært aktiv på lånefronten i løpet av de første dagene av 2018. Men når noen kommer, må også noen gå.

Shaun Okojie og Kodie Lyons-Foster har begge forlatt EBB Stadium. Førstnevnte fikk 9 kamper og 1 mål for Aldershot denne sesongen, etter han kom til klubben i juli 2017. Han har vært utlånt siden november og begge parter ble enige om at fremtiden for han lå ett annet sted enn i Aldershot, så kontrakten ble derfor avbrutt.

Kodie Lyons-Foster er en av to som nå forlater Shots.

Kodie kom til Aldershot i august sist sommer og unggutten fikk 7 kamper i den røde trøyen. Kodie’s kontrakt gikk ut nå på nyåret og Waddock og Aldershot ønsket ikke å forlenge denne.

Vi takker begge spillerne for bidraget og ønsker de lykke til videre i karrieren.

Lewis Ward har forlenget sin lånekontrakt fra Reading frem til 4.mars. Unggutten har rukket å få 10 kamper i Aldershot-målet.

Lewis Ward har forlenget sin låneavtale frem til 4.mars.

En annen Lewis har ankommet EBB Stadium for en liten stund også. Lewis Kinsella er en 23-årig venstre back, som til daglig spiller i Colchester United. Han har 14 kamper for Colchester denne sesongen, og har bakgrunn fra League Two med blant annet Luton Town.

Lewis har signert på en avtale som i første omgang gjelder for en måned – frem til 4.februar. Han har blitt tildelt trøye nr 20 og er spilleklar til morgendagens oppgjør mot Dover.

Lewis Kinsella er vår nye venstreback for ihvertfall èn måned fremover.

En ny spiss har også ankommet The Rec. Nicke Kabamba skal forhåpentligvis gjøre mange mål for Shots resten av sesongen. For den 24-årige storvokste spissen har signert på en avtale som strekker seg ut sesongen. Spissen kommer fra Portsmouth, så han har også erfaring med ligafotball. Nicke har fått trøye nr 12 og er også klar til bortekampen mot Dover i morgen.

Nicke Kabamba skal forhåpentligvis bøtte inn målene for Shots for resten av sesongen

Supporterklubben ønsker alle spillerne lykke til med sitt opphold i den røde Shots-trøya.

0
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *