Med stø kurs mot toppen

Woking FC har virkelig funnet frem nisseluen denne julen. I løpet av 6 dager har Aldershot plukket like mange poeng fra laget. I dag var det svært nære en U i lokaloppgjøret, men Scott Rendell ville det annerledes.For det er sjelden disse oppgjørene ender med poengdeling. I dagens oppgjør, foran 3790 tilskuere, var det svært nære på at det skulle gjøre nettopp det. Men dagens mann i kampen var ex-Woking Scott Rendell. Og han var virkelig på rett sted til rett tid i ettermiddag.

Nevnte Rendell var først frempå etter 28.minutter av oppgjøret, da han sendte gjestene i ledelsen. Og dette stod seg til pause. Deretter kom hjemmelaget tilbake og satte inn utligningen bare 2 minutter etter hvilen.
Aldershot presset på resten av omgangen og det var helt fortjent at nevnte Scott Rendell sikret alle tre poengene med seg tilbake til militærbyen.

Dermed ble det 3 poeng i dag og 3 poeng på Boxing Day. Og Shots har en stø kurs mot toppen av tabellen. Eneste skåret i gleden er at også serieleder Macclesfield fortsetter å vinne sine kamper. I dag vant de 4-1 borte mot Halifax.

Neste kamp er på lørdag. Da venter Dover på bortebane.

Scott Rendell var dagens mann for Shots med sine 2 scoringer!

0
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *