Taktisk seier sikret ligaledelse for Shots

Aldershot Town FC utførte en taktisk perfekt kamp tirsdag, da gjestene måtte fullføre halve kampen med èn mann mindre enn vertene Bromley. Allikevel vant formlaget Shots kampen 2-0.

Bernard Mensah klemmer inn 1-0 til gjestene.

Kampen var som kjent utsatt fra forrige tirsdag, da strømmen gikk på Hayes Lane. Og med seier så ville Aldershot krype helt opp på toppen av National League-tabellen – på bedre målforskjell.

Gjestene utførte en taktisk perfekt kamp og det skulle gå 28 minutter før gjestene kunne juble for 1-0. En Bernard Mensah i superform satte inn ballen på kanten av 16-meteren – limt i krysset. Nydelig scoring av ex-Watford-spilleren.

Men det så tøft ut da Adam McDonnell fikk sitt andre gule kort i det 41.minutt av oppgjøret. Da trodde vel sikkert de 1171 på tribunene at hjemmelaget ville snu dette i løpet av den andre omgangen.

Sånn gikk det altså ikke. Hjemmelaget gikk gang på gang i offsidefellene til Shots og ble mer frustrert jo lenger ut i kampen vi kom. I stedet – ut av intet – satte innbytter Scott Rendell likeså godt inn 2-0 når vi hadde spilt 68.minutter.

Hjemmelaget kom à jour på en ting i dette utsatte oppgjøret og det var røde kort. En av forsvarerne til vertene fikk også sitt andre gule i det 93.minutt. Det var uansett for sent for Bromley, som forøvrig hadde to ex-Shots i stallen i dagens kamp (Adam Mekki og Brett Williams).

3 poeng og “top of the league” er fasiten etter dagens kamp og Aldershot Town FC’s 4 strake ligaseier.

Nye poengmuligheter venter allerede lørdag da en ny tøff bortekamp venter. Torquay United er vertskap på Plainmoor.

Mensah ser skuddet gå inn i det 28.minutt av kampen.

 

 

 

2+
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *