Sterk hjemmeseier for Aldershot

Gary Waddocks gutter gjorde jobben på EBB Stadium.  Tidligere serieleder Wrexham måtte reise hjem uten poeng.

2377 tilskuere var vitne til en meget god første omgang fra Shots. Uforandret fra seieren mot Hartlepool sist lørdag, tok det vertskapet 15 minutter før Bernard Mensah igjen kunne juble for en scoring – akkurat som sist helg mot nevnte Pool.

Aldershot fortsatte det gode spillet og var både to og tre hakk bedre enn gjestene fra Wales de første 45 minuttene denne ettermiddagen. Og det var derfor meget fortjent at Shamir Fenelon satte inn laget’s andre mål for dagen etter 33 minutter spill.

De siste 45 minuttene ble bare en ren transportetappe, hvor hjemmelaget kontrollerte inn de 3 poengene. Selv om gjestene nok hadde satt inn ett ekstra gir. Uansett lagets tredje strake seier.

Aldershot befester dermed sin plass blant topp 7 av National League-tabellen. Laget er fortsatt på 6.plass med 36 poeng, kun 3 poeng opp til topp. Men med en kamp mindre spilt. Så med seier mot Bromley i hengekampen på tirsdag, så vet vi alle hvem som leder serien…

Shamir Fenelon setter inn 2-0 for Shots mot Wrexham.

0
Del

One thought on “Sterk hjemmeseier for Aldershot

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *