Tap på Holker Street

Bunnlaget Barrow AFC har nylig fått ny manager og dette ga tydeligvis utslag mot Aldershot Town. Hjemmelagets spiss Adi Yussuf sørget like så godt for hat-trick mot Shots og litt flere grå hår i hodet for Shots-manager Gary Waddock.

Hampshire-gjestene trives ikke noe spesielt på Holker Street. I fjor tapte vi 0-1 på denne banen og denne lørdagen endte med 1-3-tap. Og Aldershot falt med dagens tap ned til en 9.plass på tabellen. Vi skal ikke si at toget har gått, men det lukter mer playoff over Aldershot enn direkte opprykk. Men med mange flere slike kamper så går også playoff-toget fra Shots etterhvert.

Vi øynet ett ørlite håp da Adam McDonnell fant nettmaskene bare minuttet ut i den andre omgangen og fikk redusert til 1-2, men når nevnte Yussuf var i scoringshumør og gjestenes forsvar var litt under pari denne ettermiddagen, så gikk det som det gikk. Men det er mange kamper igjen og avstanden opp er på kun 1 poeng. Men slike kamper bør vinnes om det skal bli noe mer enn bare ligakamper på Aldershot til våren igjen.

Til helgen skal Aldershot spille FA-cup igjen og møter  League One-laget Shrewsbury på bortebane.

0
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *