Ny hjemmeside på plass

Supporterklubben på plass med ny hjemmeside!

Supporterklubben kan endelig ønske velkommen til splitter nye sider – med helt nytt publiseringsverktøy for undertegnede. Vi har jobbet litt “på si” i sommer med å få til dette her. For en supporterklubb uten egen hjemmeside, føltes faktisk litt nakent ut.

Mye av hva vi driver med i supporterklubben kommer nok fortsatt å skje på Facebook, men nå har vi en egen hjemmeside som forteller litt mer om Aldershot Town FC enn på Facebook – samtidig er det ett sted for litt mimring også. Sjekk bare ut tur-sidene våre under fanen “Supporterklubben”

For de som ønsker det, er det mulighet til å skaffe seg egen konto. Vi har også en egen konkurranse via vårt forum som er åpen for alle.

Nå er ihvertfall hjemmesiden på plass.

Vi tar i mot forslag/tips med takk dersom man finner noe som mangler eller er feil med våre sider.

0
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *