Supportercupen 2018

SUPPORTERCUPEN 2018

Aldershot Town FC – Supporters of Norway ønsker å delta på SBF’s arrangement Supportercupen. Her følger litt info om Supportercupen;

HVA ER SUPPORTERCUPEN?

Supportercupen er den britiske supporterunionen (SBF) sin cup for alle medlemsklubbene i unionen. Her pleier det alltid å komme tidligere toppspillere fra Engelsk fotball, samt norske fotballpersonligheter. Det er også arrangement og premieutdeling  i Oslo sentrum samme kveld. Disse har tidligere vært på The Scotsman. Det er mange lag som deltar – i 2016-utgaven var det 36 lag som deltok – deriblant ett eget lag for TV2.

ATFC – SON deltok sist i 2011, fikk regelrett skambank i 3 kamper og endte sist med 0-18 i målforskjell. Så vi har noe å revansjere…

HVEM KAN DELTA?

Alle kan delta i cupen, men man må være medlem av den aktuelle supporterklubben for å delta. Samtidig bør man jo ha litt «grunnlag» – dvs trent litt fotball i forkant, ha litt kondisjon og være i fysisk grei form. Minste aldersgrense er 14 år.

HVOR MANGE SPILLERE KAN VI HA MED?

Vi kan ha med så mange vi ønsker, men i en kamp kan det benyttes inntil 15 spillere. Det spilles 7’er fotball.

HVORDAN SPILLES CUPEN?

Det spilles innledende serie, i grupper med 4 lag. Vinneren av gruppene og de beste toerne går videre – totalt 16 lag skal videre til sluttspillet. Fult reglement finner man her.

HVOR OG NÅR ARRANGERES CUPEN?

Cupen arrangeres på Skeid’s bane i Oslo, Nordre Åsen, lørdag 2.juni 2018. Kampene starter tidlig (ca kl 09.00) så man bør være på plass tidlig.

HVORDAN KOMME SEG TIL BANEN?

Vi har ikke noen organisert transport for å komme seg til hverken Oslo eller banen i rett tid. Man tar enklest offentlig transport til Kjelsåsveien 9. OPPDATERES MED BUSSRUTER!

HVA TRENGER JEG FOR Å DELTA?

Vanlig fotballutstyr (leggbeskytter, shorts, strømper). Kampene går på kunstgress, så kunstgress-sko/joggesko. Aldershot-drakt (hjemmedrakt) må man også ha. Supporterklubben er behjelpelig med å skaffe dette dersom man ikke har selv. Spiller ingen rolle om det er årets modell, bare det er en rød hjemmedrakt. Kan også være lurt med en egen ulykkesforsikring. Dette blir ikke dekket av hverken supporterklubben eller SBF.

HVA KOSTER DET?

Kostnaden med og uten drakt er selvfølgelig den største forskjellen her. Har man drakt og ønsker bare å betale avgiften for å delta på sommerens kuleste cup, betaler man kr 200,- til supporterklubbens konto. Trenger man drakt i tillegg blir kostnaden større – kr 800,-. For supporterklubben koster det kr 1500,- å delta.

HVORDAN MELDE SEG PÅ?

Du kan melde deg på her:

Påmelding til supportercupen 2018
Fyll ut skjema under for å melde deg på supportercupen 2018.Etter vi har mottatt din påmelding tar vi kontakt med deg pr epost.
*
*
*
*
*
 / 
 / 
*
*

Vi minner om at påmeldingen er BINDENE og viktig å gjøre for at vi i det hele tatt skal få mulighet til å se om vi klarer å stille lag. Dersom vi ikke har 15-20 spillere innen 15.januar 2018, blir det heller ingen deltagelse.

 

BEKREFTEDE DELTAGERE

For å delta trenger vi minst 15 spillere. Her følger en oversikt på hvem som har meldt seg på og bekreftet sin deltagelse:

 1. Vegar Myrbakken
 2. Arne Kristiansen
 3. Navn
 4. Navn
 5. Navn
 6. Navn
 7. Navn
 8. Navn
 9. Navn
 10. Navn
 11. Navn
 12. Navn
 13. Navn
 14. Navn
 15. Navn

 

0
Del