Ny sterk og imponerende borteseier for The Shots

Vi tør å påstå at Aldershot Town FC stormer videre mot League 2. I kveldens tv-sendte kamp borte mot Dagenham&Redbridge var gjestene rett og slett solide i alle ledd.Vi kan trygt si at Shots har handlet klokt med spillere og truffet ganske så godt på spillerene de har hentet inn den siste tiden (bla George Fowler og Lewis Kinsella).

I den første kampen på nesten to uker startet Aldershot veldig effektive i dette vanskelige borteoppgjøret, som ble vist på BT Sport. Jim Kellerman satte inn ledermålet på vakkert vis, da han satte inn en volley etter bare 4 minutter.

Og i den andre omgangen var Scott Rendell rett mann på rett sted, på en såkalt «tap-in» i det 49.minutt. I tillegg til solid forsvarsspill så holdt dette til en «clean sheat» for keeper Ward og tre nye poeng på veien mot League Two igjen.

Av de 1509 på tribunen i dagens kamp var 427 Aldershot-supportere også. Også der er Shots solide!

Gjestene fra Hampshire er i kanonform om dagen og er ligaens suverent beste bortelag. Og er bare poenget bak serieleder Macclesfield. Og hvem er neste motstander? Jo, serieleder Macclesfield Town på EBB Stadium førstkommende lørdag. Vi gleder oss… 😉

Her er topp 10 etter dagens kamper:

0
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *