Svak hjemmekamp mot Ebbsfleet

Uavgjort-spesialistene i National League, Ebbsfleet United fornektet seg heller ikke lørdag ettermiddag på EBB Stadium. En svak kamp av Shots endte til slutt 0-0.

De 2457 fremmøtte på EBB Stadium lørdag ettermiddag, kommer nok ikke til å minnes denne kampen noe spesielt lenge. Begge lags fans fikk se ett sjansefattig og tamt oppgjør i militærbyen, hvor gjestene Ebbsfleet var nærmest i den første omgangen. Bare sisteskanse Lewis Ward reddet hjemmelaget fra å ligge under til pause.

Det ble allikevel mer livlig etter hvilen (noe som ikke skulle så mye til…). Og Shots kom nærmere og nærmere en scoring. Men tiden rant ut og hjemmelaget klarte ikke å overliste gjestenes målvakt.

Og da er det kanskje nettopp i slike kamper, at nylig solgte Bernard Mensah kunne ha avgjort til Aldershot’s fordel?

Uansett ble det med det ene poenget til hvert av lagene, og Aldershot har da 6 kamper på rad uten tap. Ebbsfleet United har nå 13 uavgjorte kamper i National League. Sammen med Eastleigh er det flest i ligaen.

Serieleder Macclesfield gikk virkelig på en smell borte mot AFC Fylde. Hjemmelaget stoppet på 6 scoringer mot Macclesfields 0. Dermed er avstanden opp til førsteplassen nå på 3 poeng.

Nye muligheter venter Aldershot neste lørdag, da Leyton Orient er vertskap i hovedstaden.

0
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *